MC-Herning 2020 Nyheder

Gammel kærlighed ruster ikke

Efter 60 år genforenes den gamle DKW motorcykel med sin 90 årige tidligere ejer. Rørende historie. 

Honda Africa Twin

Her kan du se hvordan Honda bygger sin Africa Twin motorcykel, som er en pendant til BMW´s GS serie.

Vinteropbevaring

Nu er tiden igen kommet til at vinterbevare motorcyklen (for de fleste) Som altid tilbyder alle værksteder og forhandlere i vores område dette i flere forskellige pakkeløsninger. Find informationer via linksiden (klik her)

Nu kommer det digitale kørekort
Ruter fra MyDriveApp til TomTom

Der er lavet en ændring i MyDriveApp/Save as/TomTom Mydrive (beta) som bevirker, at du ikke længere kan bruge de danske tegn “æøåÆØÅ” eller andre specialtegn i filnavnet på ruten.

MC turplaner på mobil

Nu kan du få en app til din smartphone, som på ‘no time’ planlægger en tur med masser af sving. Du bestemmer selv retningen på din rundtur. Der kan også planlægges spændende ruter fra A til B. Efterhånden er der en del smartphones, som er vandtætte og så sparer du jo også at investere i en GPS.

Læs mere: klik her
Se en lille film: klik her 
Se endnu en lille film: klik her 

Nye medlemmer

Vi vil gerne gøre en indsats for at få flere medlemmer i vores klub. Her kan du finde flyers til at sætte på jeres intranet opsætning på opslagstavle på din arbejdsplads / ved din købmand, eller omdele i din omgangskreds.

Printvenlig flyer: klik her
Til intranet, hjemmeside eller opslagstavle: klik her 

Sæsonstart 13. maj

Vi kører årets første tur onsdag, den 13. maj. 

Dog skal vi stadig følge sundhedsmyndighedernes vejledninger om afstand og antal personer samlet m.v.

Dejlig endeligt at komme ud og brænde lidt benzin af.

Covid-19 (Corona virus)

Efter seneste udmelding fra regeringen er det ikke tilladt med forsamlinger på mere end 10 personer og en generel opfordring til at holde sig hjemme indtil 10. maj. Vi i bestyrelsen har derfor besluttet at vi ikke starter sæsonen op, før vi igen får grønt lys til det. Det forhindrer jo ikke, at du selv kører en tur på din motorcykel. Du er velkommen til at bruge turforslagene.

2020 Forårstur

Desværre har vi været nødsaget til at annullere vores planlagte forårstur til Tyskland, fra 7-10. maj. Havnefesten i Hamburg er forresten også aflyst.

Fire-dages turen til tyskland i bededagsferien (7-10/maj) har været en overvældende success. På kun 2 dage er der kommet 11 tilmeldinger. Hold dig ajour med turplanen Læs mere her

2020 kontinget

Kontingentet for 2020 skal indbetales senest, den 31. marts.  til 
Sydbank Herning
Reg: 7118 Konto: 1061715

2020 Efterårstur

I 2020 kører i også en 3-dages efterårstur til Niedersachsen fra, den 21. til 23. august. Reserveret 3 DV og 4 EV. Læs turplanen og tilmeld dig klik her Den håber vi, at der kan gennemføres.

Livredende førstehjælp

Det er en god ting, at kunne give livredende førstehjælp. Se hvordan smadremanden gør, så er du et godt skridt på vejen Klik her