2021 Forårstur

2021 Forårstur til Mecklenburg / Vorpommern (6-9/05)

Årets forårstur går til Mecklenburg / Vorpommern, som er 1 af de 5 tidligere DDR bundesländer. 

Turledere: Ole Schultz, Klaus Brøcker og Per Nielsen

Torsdag Kl. 8: kører vi fra T-Hansen til Schwerin hvor vi overnatter indtil lørdag morgen. Vi bor på Intercity Hotel Schwerin. Turen går ad motorvejen til omkring Bad Bramstedt og herfra ad bundesstrasse til Schwerin.

Fredag: Vi besøger BMW motorcykelfabrikken i Berlin. 15 € pr. deltager. 
Vi parkerer hos Schlemmer-Paradies (lige over for BMW) Her kan vi spise før eller efter rundvisningen. Vi kører nu til vores overnatningssted 
Heide Hotel Reinstorf som ligger i nærheden af Lüneburg. Ruten er planlagt til at “undgå motorveje”. PS! – Besøg er blevet annulleret, den 8. december 2020 pga. covid-19 situationen.

Så hvis turen overhovedet kan gennemføres, så må vi gå til plan-b om fredagen 🙁

Lørdag: Målet for dagens tur er havnefesten i Hamburg, som vi da ikke kan gå glip af. Vi starter med at køre sydpå med første stop ved skibselevatoren i Scharnebeck hvor skibene løftes 38 meter. Herefter går turen til Münster hvor vi besøger Panzermuseum Münster Vi fortsætter turen nordpå til vores hotel i Pinneberg lidt nord for Hamburg. Vi skal bo på Hotel Maximo Om aftenen tager vi S-banen (3 km. fra hotellet) til hovedbanegården i Hamburg og så er der dømt hygge.

Søndag: 
Vi kører hjem til Herning efter nogle gode dage syd for grænsen. Der er ikke planlagt nogen rute til dagen. Det finder vi bare ud af.

Kort og rutefiler:
Kort:
Torsdag:
 kort
Fredag-1: kort
Fredag-2: kort
Lørdag: kort

Ruter:
Torsdag : Route
Fredag-1: Route
Fredag-2: Route
Lørdag: Route 

Seneste tilmelding
søndag, den 18. april – klik her

Reserveret:
4 EV og 4 DV

Deltagere (max 12):
Per Nielsen (dv)
Ole Schultz (ev)
Klaus Brøcker (dv)
Jørgen Christensen (dv)
Jørn Dammeyer (ev)
Torben Dyrmose (ev)
Jesper Johannesen (dv)
Philip Johannesen (dv)
Brian Dyrmose (ev)
Poul Erik Lodahl (dv)
Lennart Jensen (dv)

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.