2023 Tysklandstur

2023 Tysklandstur
Udlængslen har meldt sig og vi har planlagt en sommertur til Tyskland. Turen er planlagt fra fredag, den 9. juni til søndag, den 11. juni. 

Turledere: Langtursudvalget

Fredag:
Vi starter kl. 8:00 fra bageren i Snejbjerg, hvor turlederne har provianteret med rundstykker, ost og pålæg (husk kaffe-/the). Første stop er Hylkedal rasteplads, hvor vi drikker formiddagskaffe. Tankstop på sidste tank før grænsen. Herfra kører vi til Rendsburg, hvor vi skal “sejle” over Kielerkanalen med den nye svævefærge (har været i drift siden foråret 2022)

Frokosten indtager vi på IMBIS HARPUT i Lauenburg og dagens mål er Deutsches Panzermuseum i Münster, dagen slutter med tearassehygge på vores Hotel Stadt Münster 

Lørdag:
Dagens tur går mod nordvest til Altes Land, som er nordeuropas største samlede frugtområde. Herefter sejler vi over Elben og fortsætter turen mod vest. Frokostpaus på Berlin Döner i Brunsbüttel, og ser om der kommer nogle spændene skibe gennem slusen. Pause ved Eiderslusen og derefter videre til vores hotel Hotel Rendsburg hvor vi hygger os “im Biergarten”.

Søndag:
Vi starter hjemturen med et kort stop på havnen i Husum, måske sker der noget spændende her. Herefter fortsætter vi  mod Herning hvor vi siger farvel til hinanden efter ca. 985 km. ved MCH.

Kort: (ikke endelige)
Fredag-3: kort
Lørdag-3: kort
Søndag: kort

GPX-filer: (ikke endelige)
Fredag-3: Route
Lørdag-3: Route 
Søndag-2: Route 

Tilmelding til 2023 Tysklandsturen senest søndag, den 21. majklik her

Reserveret:
4 EV og 3 DV

Deltagere:
Ole Schultz (ev)
Carsten Frederiksen (ev)
Poul Erik Lodahl (ev)
Jørgen Christensen (dv)
Brian Dyrmose (dv)
Per Nielsen (dv)
Klaus Brøcker (dv)
Philip Johannesen (dv)
Jesper Johannesen (dv)