2018 aktiviteter

 Aktivitet  Turleder  Informationer Bemærkninger

19-12-18
Onsdag - Vi mødes på Murphy´s
 

En af MC-Hernings mange traditioner er, at vi mødes sidste onsdag før jul på Murphy´s i Østergade og drikker en juleøl og hygger os. Klubben er vært for en øl. Igen i år var det super hyggeligt.

18 deltagere.

Bestyrelsen    
24-10-18
Onsdag - Opfølgning på 2018 sæsonen
 

Så er der gået endnu en sæson og traditionen tro, holdt vi en opfølgningsaften, som er en rigtig hyggeaften med masser snak og god mad. Jørn og Torben fortalte om deres tur til Sicillien. Hold da op hvor de har oplevet meget. Der kom også forslag om at vi skal starte senere om søndagen og i øjeblikket kører vi en afstemning på internettet (husk at stemme) Når bestyrrelsen planlægger foråret vil vi bruge det starttidspunkt, som har fået flest stemmer. Der var også et forslag til en Norgestur. Vi ser om den kan passes ind i forårets ture. 

20 deltagere var med til at gøre aftenen hyggelig.
Bestyrelsen Sted:
Lundgårdskolen
Tjelevej 25
Tjørring 

Se billeder klik her
 
14-10-18
Søndagstur -
  Zig zag tur til Vandskellet

Dagens tur gik via Kollund, Kølkær, Fasterholt, Ejstrupholm og Thyregod til Kollemorten, hvor vi vendte snuden nordpå igen. Stop ved Rørbæk sø hvor et ældre ægtepar var ud at lufte deres Cadilac de Ville fra 1967. Fire km. pr. liter uanset om det går op eller ned, eller der er campingvogn efter. Sidste stop ved "æ pølsevogn" i Brande. Hjemturen o æ motorvej. Herlig tur i ca. 20 graders varme.

8 deltagere kørte 115 km i det skønneste solskin

Per Nielsen

Kort klik her

 garmin
Route klik her
Track klik her 

Se billeder klik her

 

07-10-18
Søndagstur - Rundt om Silkeborg 
 

Dagens tur gik rundt om Silkeborg med et stop ved Trianglens Pølsevogn.

5 deltagere kørte 100 km.

Jesper Johannesen

Kort klik her

 garmin
gpx klik her 

Se billederklik her

 

30-09-18
Søndagstur - Rundt om Skive

Det var en rigtig god tur (en enkelt byge a ca 5 min) vi var hele 3 deltagere. Vi kørte over Resen, Daugbjerg, Stoholm, Romlund, Knudby, Ørslevkloster og til Skive vi holdt en pause ved Hagebro, der var rigtig mange nye veje på turen selv for Ole. En tur vi nemt kan bruge igen.

3 deltagere kørte 180 km.
 

 

Jørgen Christensen kort klik her
garmin
gpx klik her
 key

Se billederklik her
 

23-09-18
Søndagstur - Omkring Tange sø
 

Årets første søndagstur gik rundt omkring Tange sø  en fantastisk tur. Var desværre nødt til at ændre turen på grund af vejarbejde. Vi var 4 der kørte så det var en lille intim gruppe. Vi havde det sjovt, og fandt en fin pølsevogn i Bjerringbro.

4 deltagere kørte 176 km.

Torben Dyrmose Kort klik her
garmin
gpx klik her
 key

Se billeder klik her
 

19-09-18
Onsdagstur - Bølling sø
6 deltagere på dagens "perfekt" planlagte tur, kørte 130 km i det fineste, men dog kraftigt blæsende vejr. Turen gik over Ikast, Engesvang, Sinding, Serup, Lemming, over Hinge sø og Grauballe, hvor vi holdt pause ved købmanden og tømte hans lager af grillpølser. Hjemturen gik til Bølling Sø, som pludselig var forsvundet ( tørken ? ????), så i mangel af bedre, holdt vi istedet ved Kaj Munks mindesmærke og fik sagt farvel der. Vi fulgtes mod Herning hvor vi kørte hvert til sit.

John Søby Se billederklik her  
12-09-18
Onsdagstur - 
 Ringkøbing Havn

Turen gik over Vildbjerg - Ørnhøj ind over ulveland (vi så ikke nogen) videre gennem Stadil til Ringkøbing havn, efter lidt varm mad gik turen over Velling videre gennem Herborg til rastepladsen ved Snejbjerg, hvor vi tog afsked.
 
4 deltagere 163 km

Poul Erik Lodahl Se billederklik her  

07-09/09-18
Tre dage i det gamle land
Vi udsatte afgangen til kl. 12 pga kraftige regnbyger. Afbuddet nåede dog ikke Carsten, der holdt i Snejbjerg kl. 8 og havde fået mega meget regn. Da vi skulle køre manglede Jesper, han kunne ikke starte. Vi kørte uden ham og fik så et afbud under vejs. Det lykkedes dog Jesper at få et nyt batteri på hos AH-Racing og nåede hotellet til aftensmaden. Regn og mere regn. Lørdagens tur startede i tørvejr, men det holdt ikke lang tid. På vejen til Kiel fik vi nogle store byger, men det klarede op og eftermiddagen gik i det herligste vejr. Vi så både sluseanlæget i 
Holtenau og det store marinemuseum i Laboe. Hjemturen om søndagen gik ad motorvejen hvor vi lige blev vasket igen.

9 deltagere kørte 705 km. 

Per Nielsen

Ole Schultz

Fredag: klik her
Fre(alt): klik her

Lørdag: klik her

garmin
GPS fre gpx key
Fre (alt) gpx key
GPS lør gpx key

Se billeder klik her

Deltagere:
Ole Schultz (EV)
Per Nielsen (DV)
C. Aagaard (DV)
Torben Dyrmose (DV)
Jørn Dammeyer (EV)
Torben Fallesen (DV)
J. Christensen. (DV)
J. Johannensen (EV)
Klaus Brøcker (DV)

05-09-18
Onsdagstur - Daugbjerg og Mønsted 
 

Vi kørte en rundtur til Daugbjerg og Mønsted. Pause ved den nyetablerede P-plads ved Mønsted kalkgruber. Her hyggede vi os i det fine vejr. 
8 deltagere kørte 140 km.

Torben Fallesen Kort klik her
garmin
itn klik her key

Route klik her key
Track klik her key

Se billederklik her
 

29-08-18
Onsdagstur - Rundt om Jelling

Aftenens tur kørte vi i det skønneste sensommervejr. Pause ved Kongernes Jelling Turen sluttede ved MCH.

11 deltagere kørte 150 km.

Carsten Aagaard Kort klik her
garmin
gpx 
klik herkey

Se billederklik her
 

22-08-18
Onsdagstur - Pandekagehuset ved Kvie sø 
 
Vi havde det herligste sensommer vejr. Vi kørte motorvej til Give og derefter af kringlede veje syd om Grindsted og så til Kvie Sø. Hjemturen over Sønder Omme, Arnborg og Høgild (hvor vi sagde farvel aht. til John som jo bor i Høgild) :-)

11 deltagere kørte 145 km.

Ole Schultz

Info klik her

Kort klik her
garmin
gpx klik her key

Se billeder klik her

 

15-08-18
Onsdagstur - Danmarks højeste

Turen gir østpå hvor vi kiggede lidt på danmarks højeste punkter. Første pause ved Rasses Skovpølser i Skanderborg. Her passerede vi bla. pladsen hvor Smukfesten blev afholdt i sidste uge. Der var masser af oprydningsaktivitet. Mange bakker og sving på turen. Sidste stop ved Ejer hvor der en fantastisk udsigt mod vest. 
9 deltagere kørte 210 km. i det skønneste sensommervejr.

Jørgensen Christensen

Kort klik her

  garmin
itn  klik her 
gpx klik her 

Se billeder klik her

 

08-08-18
Onsdagstur - 
 Grilltur 
Aftenens tur var en lille tur rundt i området med mål hos John Søby i Høgild, hvor gasgrillen var tændt pølserne på. En rigtig hyggelig aften med masser af pølser, congobajer en øl og kildevand. Det har været lidt udfordrende at få grillturen afholdt. Pga. af den varme sommer, må der ikke tænde kullgrillen i Trekanten i Fasterholt, som vi ellers plejer. Dejligt at Lisbet og John tilbød at vi kunne tænde deres gasgrill og hygge sig i deres store lade. Klubben var vært for arrangementet.
16 deltagere kørte 72 km.

Klaus Brøcker

Per Nielsen

Info klik her

Kort klik her

garmin
GPS itn key
GPS gpx key

Se billederklik her

 

04-07-18
Onsdagstur -   Venø
Vi kørte en aftentur til Limfjordens perle med et stop ved pølsevognen i Struer. Herefter til færgen, som vi kun ventede på ganske få minutter. En rundtur på Venø sluttede på havnen, hvor vi spiste vores medbragte mad og hyggede os før vi igen kørte til færgen. Efter selturen kørte vi af diverse små veje med mange fine bakker og sving til Jens Vejmand hvor vi ønskede hinanden en god sommerferie.

10 mand kørte 155 km.

OBS! - Grillturen er flyttet til 8. august på grund af afbrændingsforbud

Ole Schultz

Kort klik her

garmin
GPS gpx key

Se billederklik her

 

27-06-18
Onsdagstur - Skjern enge
Kl. 17:30 Kørte vi en dejlig tur via Arnborg, Skarrild, Sdr. Omme, Hoven, Tarm til Lønborg Kirke hvor vi hyggede os med medbragt mad m.v. En fantastisk udsigt over Skjern enge. Herfra videre til Stauning hvor turen gik langsomt for Stauning Whisky, der er ganske imponerende. Pause på Stauning havn hvor vi købte en is. Hjemturen via Dejbjerg, Videbæk til rundkørselsparkeringen ved Snejbjerg.

9 deltagere kørte 125 km.

Lars Nørgaard

Kort klik her

garmin
GPS gpx key

Se billeder klik her

 

20-06-18
Onsdagstur - Dollerup bakker
 

Af små veje kørte vi i lettere regnvejr til iskiosken i Dollerup som man aldrig ved om der er åben selv det er 25 grader og høj sol.
Den var som forventet lukket og så gik turen til Hjarbæk havn / kro hvor vi fik vores velfortjente is. Kort inden Hjarbæk stoppede regnen og så var det tørvejr resten af hjemture som gik over Mønsted, Daubjerg, Resen og Grove.

6 mand og kørt 140 km.

Ole Schultz

Kort klik her

 garmin
gpx klik her 


Se billeder klik her

 

13-06-18
Onsdagstur - Ishuset i Hjerting
 

Aftenens tur gik til Cafe Stryhns i Hjerting som er berømt for sine is. Turen gik via Arnborg, Skarrild, Sdr. Omme, Skovlund og Varde til Hjerting. Efter vi have prøvet pølser, sandwich, kaffe og is, gik turen hjemad via Varde, Tarm, Skjern, Videbæk, Vorgod, Fjelstervang og Tanderupkær til motorvejsparkering ved Snejbjerg. Desværre var det for koldt til at der var sild på stranden.

12 deltagere kørte 195 km.

Brian Dyrmose

Kort klik her

garmin

GPS gpx key

Se billeder klik her

En af deltagerne var med på en prøvetur. Håber at vi ser ham igen.

06-06-18
Onsdagstur - Fisketur Gjellerodde
 

Aftenens tur gik ad Snejbjerg, Skibbild, Sørvad, Nr. Felding, Idom, Møborg, Bækmarksbro, Ramme og Lomborg til Gjellerodde. Her var der dækket op på terrassen. Vi hyggede os med dejlig mad og drikke. Stor tak til Conny og Svend Erik.

19 deltagere kørte 180 km i det skønneste sommervejr.

Henning Olsen Se billeder klik her
 

30-05-18
Onsdagstur - Stegt flæsk på Bundsbæk Mølle
 

En dejlig tur i vestjylland. Der er altså flot ude på landet netop nu. Alt står i fuld flor. På Bundsbæk Mølle havde Emma stegt flæsk med hele udtrækket. Hertil en hancock øl eller vand, som klubben betalte for. Hjemturen via Videbæk, Vorgod og Fjelstervang til Snejbjerg.

13 deltagere på 13 motorcykler. Kørt 110 km.

Per Nielsen

Kort klik her

  garmin
itn  klik her 
gpx klik her 

Se billederklik her

Vores nye medlem Torben Jensen, var med på sin første tur.

23-05-18
Onsdagstur - Horsens rundt
 

Aftenens tur er endnu en af Jørgens fantastiske cykelruter. Det er flot ude på landet, når alt er grønt og dejligt. Turen gik til Horsens egnen, hvor vi kørte en rundtur på mindre veje (cykeltur)

9 deltagere kørte 205 km. i det skønneste vejr.

Jørgen Christensen

Kort klik her

  garmin
itn  klik her 
gpx klik her 

Se billeder klik her

 

16-05-18
Onsdagstur - Gjern bakker
 

Som du nok ved var jeg Turleder for Klaus. Klaus havde lavet ruten som gik over Isenvad > Hjøllund > Sepstrup > Gjessø > Pølsepause ved Trianglen. Herefter langs vandet til Svejbæk > Voel > Gjern > Horn > Grauballe > Nisset > Skægkær > Sinding > Kragelund > Klode Mølle > slut ved P-pladsen v. fordelerringen nord for Herning.
8 mand og kørt 130 km i det flotteste sommervejr.

Ole Schultz

Kort klik her

  garmin
gpx klik her 

Se billeder klik her

 

10-05-18 - 12-05-18 
Tre-dages tur til Hamburg 
 

Torsdag morgen kl. 8 startede vi fra bageren i Snejbjerg turen gennem jylland. Kaffepause på rast ved Grindsted, herefter videre til Husum (hvor ellers) hvor vi kunne nyde nogle gamle flotte biler til vores schnitzel. Lidt regnvejr på turen til færgen i Glückstadt, men fin vejr på sydsiden af Elben. Efter en rundtur i Altes Land kom vi til vores hotel i Buxtehude. Fredag formiddag kørte vi en bytur til Hamburg. Her kørte vi over Köhlbrandtbrücke og  ville igennem den gamle Elbtunnel fra 1911. Det kunne dog ikke lade sig gøre for hele havneområdet var spærret af pga. havnefest. Om eftermiddagen besøgte vi Airbus fabrikken. Hjemturen lørdag starter med et besøg hos Louis på Kielerstrasse i Hamburg og herfra på mindre veje til Herning. 

NB! - Torsdag 2 er en tur gennem Altes Land som netop nu blomstrer i fuld flor (se her) Turen starter fra færgelejet i Wischhafen og slutter ved vores hotel.

9 deltagere kørte 930 km.

Per Nielsen

Ole Schultz

Kort
Torsdag klik her
T
orsdag 2 klik her
Fredag klik her
Lørdag klik her

  garmin
Torsdag  klik her 
Torsdag 2 klik her 

Fredag klik her 
Lørdag klik her 

Se billeder klik her

Deltagere:
Ole Schultz
Per Nielsen
Jørgen Christensen
Klaus Brøcker
Torben Fallesen
Jørgen Dammeyer
Torben Dyrmose
Poul Erik Lodahl
Carsten Aagaard

09-05-18
Onsdagstur - Venø
 

Kl. 17:30 Vi kører en aftentur til Limfjordens perle. Stop ved pølsevognen i Struer, før vi sejler over. 

Arne Bækgaard   aflyst

02-05-18
Onsdagstur - Bøftur til Pagoden i Ølgod

Vi kørte til Ølgod via Arnborg, Skarrild, Sandet, Stakroge og Grimlund. Alle fik bestilt burgere og nogle endda også pommes frites. Det skulle dog vise sig at være rigeligt med burgeren alene. Alle blev rigeligt mætte, og efter at have slået mave, kørte vi retur over Ådum, ud til landevejen igen hvor vi kørte den direkte vej hjem. Vi sagde farvel ved Herning Hallerne.
11 mc'er og kørt 130km. i fint vejr, men med kraftig vind.


John Søby Se billeder klik her  

29-04-18
Søndagstur - Grindsted og Egtved
 

Dagens tur gik til Grindsted ad den kendte vej. Herfra en rundtur på diverse småveje, som vi ikke har kørt på tidligere. Første pause holdt vi ved et borgerhus på landet. Flyene der startede fra Billund lufthavn, kom lige over os. Næste pause i Tørskind grusgrav hvor vi mødte nogle vandrere, der brugte søndagen til 40 km. vandring. Sidste stop var ved en grillbar i Billund. Herfra gik turen til Lind, hvor vi sagde tak for en herlig tur til Ole.

4 deltagere, kørt 220 km.

Ole Schultz

Kort klik her

  garmin
itn  klik her 
gpx klik her 

Se billederklik her

 

22-04-18
Søndagstur - Marselisborg og Odder
 

Turen gik via motorvejen til Aarhus hvor vi kørte en rundtur i Marselisborg skovene og langs kysten til Odder. Herfra til Saxild Strand hvor vi holdt pause. Hjemturen igennem Aarhus til Tilst hvor vi drejede mod vest. Vi sagde farvel til hinanden på Rønkilde rasteplads.

6 deltagere kørte 260 herlige kilometre. Ikke hver dag vi kommer på ukendte veje. Tak for turen Carsten (og Jørgen)

Carsten Aagaard

Kort klik her

  garmin
itn  klik her 
gpx klik her 

Se billeder klik her

 

15-04-18
Søndagstur - Rundtur ved Kjellerup
 

Turen var med masser af sving, så der fik turdeltagerne lige banket svingteknikken på plads. Vejret var gråt, men fint. Pause ved Fussing sø

6 deltagere. Kørt 196 km.

Jørn Dammeyer

Kort klik her

  garmin
itn  klik her 
gpx klik her 

Se billeder klik her

 

08-04-18
Søndagstur -  Trehøje rundt
 

Vi kørte en rundtur i Trehøje (cykeltur) i det skønneste forårsvejr, som vi har ventet længe på. En herlig tur på 130 km.

9 deltagere. Kørt 130 km

Jørgen Christensen

Kort klik her

  garmin
itn  klik her 
gpx klik her 

Se billeder klik her

 

01-04-18
Søndagstur - Bølling sø
 

Kl. 10:00 Turen går til Bølling Sø, hvor vi kigger lidt på den gendannede sø.

Carsten Aagaard   aflyst

25-03-18
Søndagstur - Ringkøbing Havn
 

Kl. 10:00 Kører vi en tur til Ringkøbing Havn og kigger lidt på mågerne.

Poul Erik Lodahl  

aflyst

18-03-18
Søndagstur -  Trehøje rundt
 

Kl. 10:00 Vi kører en rundtur i Trehøje (cykeltur) som en god opvarmning til 2018 sæsonen. 122 km.

Per Nielsen

Kort klik her

  garmin
itn  klik her 
gpx klik her 

aflyst

31-01-18
Generalforsamling 
 

Endnu en hyggelig aften med god forplejning og masser af snak. Alt foregik i god ro og orden. Klubben var vært for smørrebrød, øl/vand, chips og slik. 

27 deltagere hvilket er ganske flot.

Bestyrelsen

Sted:
Lundgårdskolen
Tjelevej 25
Tjørring

Se billeder klik her

 

Aktiviteter tidligere år

året

2017

2017 aktiviteter
Se 2017 aktiviteterne klik her
    - Kørt 4.122 km

året

2016

2016 aktiviteter
Se 2016 aktiviteterne klik her
   

- Kørt 4.314 km

året 2015

2015 aktiviteter
Se 2015 aktiviteterne klik her
    Statistik for 2015
- Afviklet 28 aktiviteter
- Aflyst 10 aktiviteter
- Kørt 8.858 km
- 18 forskellige turledere

året 2014

2014 aktiviteter
Se 2014 aktiviteterne klik her
  Se billedserie klik her Statistik for 2014
- Afviklet 35 aktiviteter
- Kørt 8.329 km
- 20 forskellige turledere

året 2013

2013 aktiviteter
Se 2013 aktiviteterne klik her
    Statistik for 2013
- Afviklet 36 aktiviteter
- Kørt 10.393 km
- 20 forskellige turledere

året 2012

2012 aktiviteter
Se 2012 aktiviteterne klik her
  Se billedserie klik her Statistik for 2012
- Afviklet 30 aktiviteter
- Kørt 8.093 km
- 17 forskellige turledere

året 2011

2011 aktiviteter
Se 2011 aktiviteterne klik her
  Se billedserie klik her
Se Jan Glens årskavalkade klik her
Statistik for 2011
- Afviklet 32 aktiviteter
- Kørt 8.443 km
- 14 forskellige turledere

året 2010

2010 aktiviteter
Se 2010 aktiviteterne klik her
  Se billedserie klik her Statistik for 2010
- Afviklet 28 aktiviteter
- Kørt 6.758 km
- 14 forskellige turledere

året 2009

2009 aktiviteter
Se 2009 aktiviteterne klik her
  Se billedserie klik her Statistik for 2009
- Afviklet 37 aktiviteter
- Kørt 7.135 km
- 14 forskellige turledere

året 2008

2008 aktiviteter
Se 2008 aktiviteterne klik her
  Se billedserie klik her Statistik for 2008
- Afviklet 47 aktiviteter
- Kørt 8.253 km
- 17 forskellige turledere

året 2007

2007 aktiviteter
Se 2007 aktiviteterne klik her
  Se billedserie klik her Statistik for 2007
- Afviklet 50 aktiviteter
- Kørt 6.460 km
- 15 forskellige turledere
- 650 billeder på 38 billedserier