Links

Links til Motorcykelklubber og magasiner

MCTC Danmark

MCTC Danmark i daglig tale kaldet Touring Nyt. P.t. er kontingentet 235 kr. pr. år og for dem får du tilsendt klubbladet 6-8 gange om året – Plus 22% rabat på din motorcykelforsikring hos TopDanmark, som i forvejen er et af de mest konkurrencedygtige selskaber på MC forsikringer. Det er også sådan, at du kan have din MC-forsikring her alene. Hvis du er medlem af MCTC

Magacin

Magacin er et godt sted, at orientere sig om alt muligt, som relaterer sig til kørsel på motorcykel. Ved at nogle af MC-Hernings medlemmer også abonnerer på siden.

Motorrad

Motorrad Siger selv at de er europas største motorcykelmagasin Her finder du spændende artikler og test og meget mere.

Xmoto

XMOTO Et nyt dansk MC magacin og som noget nyt vedligeholder de en kalender med MC mødesteder og træf. 

Links til køb og salg af motorcykler

123MC.dk

123mc.dk Her finder du et annoncemarked for bl.a. motorcykler. Så leder du efter din kommende motorcykel, er dette et godt sted at kigge ind.

Links til motorcykelforhandlere

Motorcykelforhandlere Her får du et godt overblik over motorcykelrejser for enhver smag. God fornøjelse.

PS! – Også her er MC Touring Club Danmark fremme i skoene.

AH Motorcykler

AH Motorcykler i Simmelkær er din lokale Yamaha forhandler, tæt ved Herning, Ikast, Karup og Holstebro. AH Motorcykler ligger ved Simmelkær/Sunds i Vestjylland. I 2022 er vi blevet autoriseret Yamaha forhandler. Vi udfører også reparationer på andre motorcykelmærker i vores veludstyrede moderne værksted – nye som ældre, hurtige som hyggelige. Vi har et toptunet rullefelt til motor-optimering og -tuning og vi er specialister i affjedring til racere, cruisere, mx’ere og alt ind i mellem.

DJ Motorcykler

DJ Motorcykler i Ikast. Kom ind i forretningen og se vores store udvalg af nye og brugte motorcykler, scootere, ATV samt motocrossmaskiner. Vi tilbyder attraktive priser på Finansiering og forsikring. Desuden har vi et kompetent værksted som står klar til at hjælpe dig ved service og reparation. Find inspiration her på hjemmesiden, inden du lægger vejen forbi forretningen. Også autoriseret Kawasaki og Suzuki forhandler.

KB Motorservice

KB Motorservice i Skive Din autoriserede Honda, Kawasaki og Suzuki MC forhandler i Skive. Bemærk at det tidligere Midtjydsk MC blev købt af KB Motorservice, så på deres værksted kan du nu møde Jimmy Madsen,  der nu er værkfører hos KB.

Kok MC

Kok MC i Holstebro Autoriseret Honda og Suzuki motorcykel forhandler i Holstebro. Her på siderne kan du finde et stort udvalg af nye og brugte motorcykler, hjelme og andet MC udstyr og tilbehør til dig der kører motorcykel. Selv om udvalget her er stort, så repræsenterer det lang fra hele vores udvalg, mangler du noget så kontakt os endeligt. Her finder du også landes største udvalg af Rukka beklædning.

Xpedit

BMW forhandler i Ølgod og resten af danmark. Her kan du se alle nye BMW modeller. De har også mange gode arrangementer.

Links til motorcykeludstyr

Motostyle

Motorcykeludstyr i Kibæk
Ny motorcykeludstyr butik i Kibæk (tidligere outletbutik)

Links til navigation

MyRouteApp

MyRouteApp er udviklet af samme person, der udviklede Tyre. Som bruger af begge programmer, kan jeg klart anbefale MyRouteApp som er platforms uafhængig. Dvs. at du kan bruge  programmet på både PC, Mac, tablet og smartphone. 

Kurviger

Kurviger.de Elsker du ruter med mange sving, så er dette gratis-værktøj bare sagen. Fortæl hvor du vil starte og slutte. Vupti – Så har du en snoet rute, der kan eksporteres til en gpx-fil som kan importeres på din gps. God fornøjelse.

GPSies

AllTrails (tidligere GPSies) er mest brugt til at lave cykelruter, men de er også skønne at køre motorcykel på. Her ligger en mængde ture, som kan downloades i gpx-format og importeres på din gps.

Calimoto

calimoto er en navigations app til dig, der helst vil bruge din smartphone som GPS og gerne vil køre snoede ruter.

PS! – Egner sig kun til at køre ruter på din smartphone. Har forsøgt at eksportere ruten ud i GPX-fil og så køre ruten på min TomTom rider. Det gik ikke særlig godt.

Links til motorcykelrejser

Motorcykelforhandlere Her får du et godt overblik over motorcykelrejser for enhver smag. God fornøjelse.

PS! – Også her er MC Touring Club Danmark fremme i skoene.

Motour

Motour Rejsebureauet Motour.dk arrangerer rejser for individuelle og grupper. På www.motour.dk finder du hele udvalget af rejser.

Motour.dk ejes af firmaet Rejser& og indehaveren er Henrik Tang.

MC Rejser

MC Rejser Vores løfte til dig!
For motorcykelrejser er meget mere end endnu en “rejse” – det er en livsstil, en passion, et kald, en oplevelse og en trang.
En trang til de åbne veje, nye mennesker og fællesskab.

MC Asien

MC Asien MC rejser på tre kontinenter!
Om du vil opleve Andesbjergene i Peru, paradisstrandene i Sri Lanka eller Himalayas storslåede udsigter på to hjul, så er vi klar med afgange dertil.

BB-Dannevirke

BB Dannevirke Her i hjertet af Schleswig-Holstein byder vi Jer hjertelig velkommen til et ophold på det dansk-ejede Bed & Breakfast Dannevirke.
Vi bor 50 km. syd for for den danske grænse i en hyggelig landsby ved navn Owschlag med 2 restauranter, en tankstation og indkøbsmuligheder indenfor gå afstand.
Owschlag ligger kun få km. fra afkørsel nr. 7 på motorvej A7…..

Kalender

Kalender365 En god gammeldags kalender. God fornøjelse.

Mødesteder for MC

Mødesteder Her finder du en oversigt over MC mødesteder rundt omkring i Danmark.