Velkommen til MC-Herning - TEST

MC-Herning er en motorcykelklub for motorcyklister i Herning området. Klubben blev stiftet i 2006 og vi synes selv at det koncept vi driver klubben på er holdbart. Vores aktiviteter er altid planlagt og offentliggjort en halv sæson frem. Forår og efterår kører vi søndagsture og i sommeren kører vi onsdagsture. Nogle gange kører vi også flerdags- ture. Du er velkommen til at køre med os på en tur, så du kan se os lidt an. Du finder os på Silkeborgvej ved T-Hansen.Se klubbens vedtægter klik her og du kan også indmelde dig klik her. P.t. er vores årlige kontingent 350,00 kr. 

Nyheder

Sæsonstart 13. maj

Vi kører årets første tur onsdag, den 13. maj. 

Dog skal vi stadig følge sundhedsmyndighedernes vejledninger om afstand og antal personer samlet m.v.

Dejlig endeligt at komme ud og brænde lidt benzin af.

Covid-19 (Corona virus)

Efter seneste udmelding fra regeringen er det ikke tilladt med forsamlinger på mere end 10 personer og en generel opfordring til at holde sig hjemme indtil 10. maj. Vi i bestyrelsen har derfor besluttet at vi ikke starter sæsonen op, før vi igen får grønt lys til det. Det forhindrer jo ikke, at du selv kører en tur på din motorcykel. Du er velkommen til at bruge turforslagene.

2020 Forårstur

Desværre har vi været nødsaget til at annullere vores planlagte forårstur til Tyskland, fra 7-10. maj. Havnefesten i Hamburg er forresten også aflyst.

Fire-dages turen til tyskland i bededagsferien (7-10/maj) har været en overvældende success. På kun 2 dage er der kommet 11 tilmeldinger. Hold dig ajour med turplanen Læs mere her

2020 kontinget

Kontingentet for 2020 skal indbetales senest, den 31. marts.  til 
Sydbank Herning
Reg: 7118 Konto: 1061715

2020 Efterårstur

I 2020 kører i også en 3-dages efterårstur til Niedersachsen fra, den 21. til 23. august. Reserveret 3 DV og 4 EV. Læs turplanen og tilmeld dig klik her Den håber vi, at der kan gennemføres.

Livredende førstehjælp

Det er en god ting, at kunne give livredende førstehjælp. Se hvordan smadremanden gør, så er du et godt skridt på vejen Klik her

Vejrudsigter