Tidligere aktiviteter 2021

Her kan du læse om vores afviklede aktiviteter i 2021. 

7. juli 2021 - Onsdagstur - Den årlige grilltur

Onsdagstur – Vi kørte den årlige grilltur
Forårets sidste tur var som det plejer at være en grilltur til Fasterholt, hvor vi lånte deres dejlige Trekanten. Ole og Per havde gjort klar til de sultne motorcyklister med pølser på grillen. Jørgen var turleder fordi der var lidt udskiftninger pga. foldboldkampen. Her hyggede vi os et par timer sammen med pølser og hvad der hører til. Som altid rigtig hyggeligt.

17 deltagere kørte 40 km. 

Tilmelding til turen senest søndag, den 4. juli – klik her

Turledere: Jørgen Christensen, Ole Schultz og Per Nielsen

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

30. juni 2021 - Onsdagstur - Pandekagehuset

Kl. 17:30 Vi satser på, at der igen hersker næsten normale tilstande og kører til Pandekagehuset ved Kvie sø.

Seneste tilmelding
tirsdag, den 29. juni – klik her

Turleder: Klaus Brøcker

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

AFLYST

24. juni 2021 - Torsdagstur - Salling rundt

Kl. 17:30 (torsdagstur) Vi var 7 cykler, der kørte afsted mod Salling. Vi kørte over Sunds til Haderup, så over Fly til Skive. Så videre til Thise, hvorefter vi lagde kursen videre til Junget og så lidt længere mod nord. Så blev næsen vendt mod vest til Nørreeng. Så mod syd til Glyngøre, hvor havnen lagde rum til aftenens pause med pølser, madpakker og isvafler. Så videre sydpå over Lihme til Vinderup. Videre til motorvejen og Jens Vejmand, hvor turen sluttede efter 210 km, hvor meget blev kørt på Sallings del af Margueritten

Dejlig køligt solrigt vejr hele vejen.

Turleder: Lars Nørgaard Pedersen

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

16. juni 2021 - Onsdagstur - Skanderborg

Kl.  17:30 Onsdagstur – Aftenens tur gik til  Skanderborg. Aftensmaden havde vi glædet os til at købe hos Rasses Skovpølser i Skanderborg, som vistnok er flere gange burgermester. Desværre var der 45 minutters ventetid, så nogle kørte ind til Skanderborg by og fandt aftensmaden der mens andre spiste egne madpakker i skoven. Vi kørte på motorvejen fra Bording tilbage til Herning.

11 deltagere kørte 160 km.

Turleder: Jesper Johannesen

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

9. juni 2021 - Onsdagstur - Thorsminde

Kl. 17:30 Onsdagstur til thorsminde
Turen gik over Trehøje bakke, Abildå, Grønbjerg Ulfborg og et dejligt skovområde ved Kronhede og Pallisbjerg gods. Derfra til Thorsminde. Der var heldigvis en åben pølsevogn ved havnen –  så alle var glade 😀 Turen hjemover gik stille og roligt ud over stepperne og det sidste stykke på 40 km på motorvej. Vi afsluttede ved Jens vejmand.
12 deltagere kørte 170 km.
Tak for god ro og orden 👍

Turleder: Michael Aagaard

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

2. juni 2021 - Onsdagstur - Tangeværket

Kl. 17:30 Onsdagstur –  kørte vi en tur mod øst og efter lidt rundture gjorde vi et stop ved Tangeværket. Turen stoppede ved Ikast Energi. Undervejs tabte vi 4 deltagere. Håber de kom godt hjem.

15 deltagere kørte 190 km.

Turleder: Torben Dyrmose

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

26. maj 2021 - Onsdagstur - Cafe Stryhns Hjerting

Kl. 17:30 Onsdagstur –  Vi kører en tur til Hjerting strand og ser om der er piger på stranden og spiser en is ved Cafe Stryhns (tidligere Stryhns Isbar, som er kendt for sine fantastiske is.

Turleder: John Søby Nielsen

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

AFLYST

19. maj 2021 - Grejsdalen, Vejle og Fårup Sø

Kl. 17:30 Onsdagstur –  Turen gik via Kollund, Kølkær, Fasterholt, Ejstrupholm, Rørbæk Sø, Sandvad og Grejsdalen til Vejle, hvor vi holdt pause hos  Vesterbrogades Pølsevogn. Herfra videre til Fårup sø, hvor vi holdt en kort pause. Kort før Givskud mistede vi nogle. Det viste sig at være Jørgens Ducati, som ikke havde lyst mere. Han brugte sin vejhjælp og efter en times ventetid, var han på vej hjem. Et eller andet med at benzinpumpen ikke virkede mere. Herefter fortsætter vi til Brande og videre til tanken i Lind, hvor vi takkede af for i aften.

11 deltagere kørte 155 km i dejligt vejr.

Turleder: Carsten Aagaard

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

12. maj 2021 - Onsdagstur til Fussing sø

Kl. 17:30 Onsdagstur – Aftenens tur gik til  Fussing sø, som ligger vest for Randers. Vi kørte ad mindre veje med masser af sving og bakker med fantastiske blik over grønne marker og flotte gule rapsmarker. Vejret var ok uden at være prangende.  

11 deltagere kørte 180 km.

Turleder: Jørn Dammeyer

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

6-9 maj - Forårstur til Mecklenburg/Vorpommern

Forårstur til Mecklenburg-/Vorpommern
Vi forsøger igen – I 2020 blev turen aflyst pga. covid-19. Vi håber den kan gennemføres i 2022.

Torsdag, den 6. maj kl. 8:00 fra T-Hansen starter vi vores forårstur. Som en næsten fast tradition, kører vi en forårstur på nogle dage. De seneste år har turen gået til Tyskland og i år, er ingen undtagelse. Fire dage i Mecklenburg-/Vorpommern, Berlin (BMW motorcykelfabrik) og Hamburg.

Se turplanen: klik her

Husk at tilmelde dig senest søndag, den 18. april  klik her

Turledere: Ole Schultz, Klaus Brøcker og Per Nielsen

AFLYST

Erstattet af efterårstur til Niedersachsen, som også tidligere har været aflyst. Vi satser på at kunne gennemføre denne tur i foråret 2022. 

5. maj 2021 - Onsdagstur - Pøt Mølle

Kl. 17:30 kører vi årets første onsdagstur. Den går til Pøt Mølle ved Frijsenborg slot. Det er ikke specielt beliggenheden, som cykelrytterne elsker, men derimod stigningen. Den prøver vi også, selv om det bliver lidt lettere.

Turleder: Torben Fallesen

Kort: klik her
Gpx-fil: klik her

AFLYST

2. maj 2021 - Søndagstur - Filsø og Ringkøbing fjord

Dagens tur gik til Filsø hvor vi kunne kigge lidt på fuglelivet, som er blomstret op siden genskabelsen af Filsø. Vi nøjedes med at få lidt kaffe til at varme os på. Vi fortsatte turen til Bork Havn hvor vi kunne stille sulten. Under vejs fik vi en stor byge og temperaturen droppede til 5 grader. Vi ændrede turen til at gå direkte til Snejbjerg da ingen følte for is på havnen i Ringkøbing.

6 deltagere kørte 175 km i dårligt vejr.

Turleder: Per Nielsen

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

25. april 2021 - Søndagstur - Rundtur på Djursland

Kl. 11:00 Rundtur på Djursland
Motorvej til Låsby og herefter mindre veje og motorvej mod Mols. Frokosten blev indtaget ved Sletterhage Fyr. Pølsemanden havde også åbent i dag. En pølse eller en kop varm kaffe er altid godt. Turen fortsætter rundt på Djursland og hjemturen over Hadsten, Kongensbro Motorvej fra Silkeborg og hjem.

7 deltagere kørte 310 km. i kølig forårsvejr, tørt men koldt.

Se film: klik her

Turleder: Ole Schultz

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

Se billeder klik her

18. april 2021 - Søndagstur - Rundt om Vejle

Dagens tur startede kl. 11. hvilket gav lidt forvirring, men det var en god beslutning, for turen var lang. Motorvej til Grejs afkørslen og herfra var det små krøllede veje rundt i den flotte natur omkring Vejle. Ved første rast dukkede Brian Dyrmose op. Næste rast Rast ved Daugaard strand. Sidste rast ved Haraldskær, ja her dukkede Poul Erik Lodahl op. Der var rigtig mange mennesker ude og nyde det dejlig vejr. Vi tog landevejen hjem og vi sagde farvel ved Lind. 

11 deltagere kørte 250 km.

Turleder: Jørgen Christensen

Kort: klik her
Gpx-fil: klik her

Se billeder klik her

11. april 2021 - Søndagstur - Hanklit på Mors

Kl. 13:00 Tur til Hanklit på Mors
Vi kører en tur til Mors og kigger lidt på fossilerne på Hanklit. Måske finder vi en fætter. Hjemturen via Hagebro, hvor vi besøger grillbaren. 

Se film: klik her

Turleder:  Brian Dyrmose

Se kort: klik her
GPX-fil: klik her

AFLYST

4. april 2021 - Søndagstur - Rundt om Viborg

Kl. 13:00 Kørte vi en reduceret version af den planlagte tur. Årsagen var vejret. Lidt støvregn på turen til Hald Ege og modvind og skide koldt på hjemturen. Ja os fra Herning skulle ikke klage. Lennart var kommet helt fra Broager og skulle hjem igen, da vi sagde farvel på Silkeborgvej. 

4 deltagere kørte 125 km. og ja vi frøs bravt, da vi var tilbage. Jeg suste under den varme bruser, da jeg kom hjem.  

Turleder: Per Nielsen

Kort: klik her
Gpx-fil: klik her

Se billeder og video klik her

28. marts 2021 - Søndagstur - Pøt Mølle

Kl. 13:00 kører vi årets første søndagstur. Den går til Pøt Mølle ved Frijsenborg slot. Det er ikke specielt beliggenheden, som cykelrytterne elsker, men derimod stigningen. Den prøver vi også, selv om det bliver lidt lettere.

Turleder: Per Nielsen

Kort: klik her
Gpx-fil: klik her

AFLYST

Aflyst på grund af koldt vejr (8 grader og regn og mere regn)

20. januar 2021 - Generalforsamling

Verden er underlig for tiden. Dette års generalforsamling var vi nødt til at holde som et virtuelt møde (Zoom) og årsagen er som bekendt forsamlingsforbuddet på max 5 personer og kun personer fra den nærmeste kreds. Forhåbentlig er det den eneste gang, vi har holdt virtuelt møde. Hyggen og den gode forplejning manglede. Men sådan var det desværre i år.

12 deltagere med egen forplejning. 

Alle medlemmer har fået tilsendt et link til Zoom mødet. 

Turleder: Bestyrelsen

Se billede klik her

Generalforsamling i MC-Herning

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.